Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udførelse af kvalitets byggeri og teknisk rådgivning inden for byggebranchen siden 1931

Nyheder

Februar 2016:
Det er med glæde, at vi kan oplyse, at Kjær Knudsen A/S har overtaget aktiverne samt medarbejderne fra tømrervirksomheden G. Jackson Entreprise A/S (se link)

Vi søger:
Beton og kloakmester (se link)

Assisterende byggeleder (se link)

Er du vores nye medarbejder?

Historie​

Kjær Knudsen A/S er en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, der i over 84 år har stået for mange markante byggerier, ombygninger og renoveringer for både det offentlige, erhvervslivet og private kunder.


Kjær Knudsen A/S blev grundlagt af Eli Kjær Knudsen tilbage i 1931, og har indtil 2013 været et familieforetagende gennem tre generationer.


​Kjær Knudsen A/S har fra start været velkendt i Glostrup og omegn. Eli Kjær Knudsen (1931-1969) samarbejdede bl.a. med de kendte arkitekter Arne Jacobsen og Flemming Lassen om mange forskellige byggerier. Han var foregangsmand for mange nye tiltag i byggeriet - bl.a. total overdækning, så byggeprojekter kunne fortsætte gennem vinteren.


​Sønnen Ib Kjær Knudsen (1969-1993) har ligeledes opført og renoveret et stort antal kendte bygninger i Glostrup og omegn - blandt andet har firmaet under hans ledelse bygget flere kirker i Glostrup og omegn. 

Jens Kjær Knudsen 3. generation (1993-2013), har medvirket til blandt andet opførelse af et medicinalhus i Gladsaxe, ombygning af Hamlet i Søborg, flere institutions byggerier samt mange renoveringsopgaver.

Jens Kjær Knudsen valgte i 2013 at sælge virksomheden til Jan Bech, Thomas Vitting samt en investor. Kjær Knudsen A/S er i dag en moderne entreprenørvirksomhed med en solid erfaring indenfor total-, hoved-, stor- og fagentrepriser med specifikke kompetencer indenfor nybyg, renovering og serviceopgaver. Vi kan løse stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion og fastansatte håndværkere som et grundlæggende element.

Kjær Knudsen A/S råder over både tømrer, murer, beton og kloak i egenproduktion og har ca. 60 medarbejdere tilknyttet hovedsædet i Herlev – heraf 13 på kontoret. Vi udfører fag-, stor-, hoved- og totalentrepriser - typisk renoveringsopgaver.

​Kjær Knudsen A/S

 CVR: 32155499

​Ellekær 14

 2730 Herlev