Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Profil​

Kjær Knudsen A/S er en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, der i over 84 år har stået for mange markante byggerier, ombygninger og renoveringer for både det offentlige, erhvervslivet og private kunder.

Kjær Knudsen A/S blev grundlagt af Eli Kjær Knudsen tilbage i 1931, og har indtil 2013 været et familieforetagende gennem tre generationer. Jens Kjær Knudsen valgte i 2013 at sælge virksomheden til Jan Bech og Thomas Vitting samt en investor.

Kjær Knudsen A/S er i dag en moderne entreprenørvirksomhed med en solid erfaring indenfor total-, hoved-, stor- og fagentrepriser med specifikke kompetencer indenfor nybyg, renovering, kloak og serviceopgaver. Vi kan løse stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion som et grundlæggende element.

Kjær Knudsen A/S råder over både tømrer, murer, jord og beton i egenproduktion og har ca. 60 medarbejdere tilknyttet hovedsædet i Herlev – heraf 13 funktionærer. Vi udfører fag-, stor-, hoved- og totalentrepriser - typisk renoveringsopgaver.​

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os