Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakmester udfører kloakservice

​Hos Kjær Knudsen A/S i Herlev ved Glostrup i Storkøbenhavn er vi bevidste om at levere et godt stykke arbejde hver gang, vi rykker ud. Hvis du får brug for en effektiv kloakservice, kan du dermed forvente fuld tilfredshed, hvis du vælger os som din foretrukne kloakmester.

For at kunne levere service i høj kvalitet på alle områder inden for kloak, er man nødt til at have erfaring i at håndtere mange forskellige opgaver og situationer. Det har vi hos Kjær Knudsen A/S med vores mere end 80 år lange erfaring som kloakmester.

Kloakservice med moderne og effektivt udstyr

Da vi ikke er en kloakmester, der stiller sig tilfreds med halvfærdige resultater, kræver det, at vi har det bedste udstyr til kloakservice på markedet.

Det har vi naturligvis sørget for at have til rådighed, hvilket giver vores erfarne medarbejdere de bedst mulige vilkår for at levere kloakservice i højeste kvalitet i områder nær Glostrup, Herlev og resten af Storkøbenhavn. 

Vores moderne udstyr og autorisation som kloakmester gør os desuden i stand til at klare enhver opgave inden for området.

Vores kloakmester udfører typisk disse opgaver:

​​

Du kan læse mere om vores kloakservice og forskellige kompetencer ved at klikke dig ind under ovenstående punkter.

Kontakt os på telefon 70 22 04 86 eller e-mail kjaerknudsen@kjaerknudsen.dk​, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på kloakservice fra vores kloakmester.

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os