Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Højvandslukker er den bedste beskyttelse mod vand i kælderen

Vi har i de seneste par år oplevet mange omfattende oversvømmelser herhjemme i Danmark. Det har ført til mange dårlige oplevelser for husejere, som har fået hele kælderen fyldt op med vand, fordi kloakken ikke kunne klare presset.

Vand i kælderen er heldigvis ikke et uløseligt problem. Det kan nemlig ordnes ved hjælp af en højvandslukker. Montering af en højvandslukker kræver dog en vis ekspertise og erfaring, og denne​ besidder vi naturligvis. Vi har hjulpet mange kunder med at undgå vand i kælderen via en højvandslukker, og vi kan med garanti også hjælpe dig i Herlev, Glostrup og resten af Storkøbenhavn.

Hvad er en højvandslukker, og hvad gør den?

Kort fortalt så forhindrer en højvandslukker, at overskydende vand fra kloakken ude i vejen løber baglæns i kloakrørene, så det kommer op gennem afløbet i din kælder. Dette sker selvfølgelig ikke bare af lidt mild regn, men ved store regnfald, som eksempelvis skybrud, kan det nemt ske, hvis man bor i et udsat område.

​Selve højvandslukkeren er et stykke kloakrør, som har to klapper indbygget. Disse klapper virker som en slags sluse, som åbner for det vand, der forlader dit hjem, men som lukker i, hvis vandet er på vej ind i huset.​

Kontakt os i dag

Store skybrud kan forekomme på mange forskellige tidspunkter af året. Derfor anbefaler vi, at du får monteret en højvandslukker hurtigst muligt, hvis du bor i et område, der er meget udsat for høje vandstande.

Hvis du gerne vil høre mere om montering af en højvandslukker eller lignende, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 22 04 86 til en snak. Vi monterer hovedsageligt højvandslukkere i og omkring Storkøbenhavn, Glostrup og Herlev. 

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os