Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Omfangsdræn kan beskytte dig mod fugt i kælderen

Hvis du har store problemer med fugt i kælderen, så kan det være en god ide for dig at få lagt et omfangsdræn rundt om din bolig. Et omfangsdræn kan nemlig på effektiv vis tage sig af den fugt, der normalvis ville sive ind i din kælder.

Omfangsdrænet graves ned rundt om dit hjem som en slags underjordisk tagrende. Når det er lagt, leder det vandet væk, som ellers ville kunne skabe fugt i din kælder. Vandet kan eksempelvis komme fra kraftig nedbør.

Vi er eksperter i at lægge omfangsdræn

Fugt i kælderen kan være et stort problem for dig og din familie. Huset kan tage stor skade af at have en fugtig kælder, og det kan dermed også skade prisen ved et fremtidigt salg.

Hos Kjær Knudsen A/S vil vi gerne hjælpe dig med at få lagt et omfangsdræn for at beskytte mod fugt i kælderen. Vi har masser af erfaring med etableringen, så vi kan med garanti også lægge et rundt om din bolig.​

Stil gerne dine spørgsmål til os

Den gode service er vigtig for os, og derfor er du også velkommen til at trække på vores store erfaring, hvis du har spørgsmål vedrørende omfangsdræn.

Vil du gerne have lagt omfangsdræn for at få en effektiv beskyttelse af din kælder og dit fundament, så kan du også kontakte os og fortælle mere om din konkrete opgave. Vores telefonnummer er 70 22 04 86. Vi hjælper hovedsageligt vores kunder i Herlev, Glostrup og Storkøbenhavn.​

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os