Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rottespærring – slip for rottebesøg en gang for alle

Rotter er en meget irriterende pestilens at have i sit hjem, men hvis de først er kommet ind, er de ikke ligefrem nemme at komme af med igen. Rotter kan forvolde store skader i private hjem, sommerhuse eller virksomheder, og hvis de først er kommet ind en gang, så vil chancen altid være der for, at de kommer igen.

Det kan vi hos Kjær Knudsen A/S dog hjælpe dig med. Vi kan nemlig komme ud og montere rottespærring i dine rør i boliger nær Herlev og Glostrup i Storkøbenhavn. Rottespærring er en af de mest effektive former for rottebekæmpelse, da denne sørger for, at de slet ikke kommer ind.​​

Hvad består vores rottespærring af?

Hvis du vil være sikker på ikke at få rotter ind, kan du give os et kald vedrørende rottespærring. Så sender vi nogle af vores eksperter ud, som monterer en rottespærre enten på faldstammen eller ude ved kloakbrønden. Rottespærren er simpel, men meget effektiv.

En rottespærring er ca. 10 cm lang og er i rustfrit stål, så det er umuligt for rotter at grave sig igennem den.

Ring til os, hvis du vil sikre dig imod rottebesøg

Vi har ofte hjulpet kunder, som har prøvet alt for at komme af med rotterne, med rent faktisk at løse deres rotteproblem permanent med en rottespærring.

Hvis du er interesseret i at få monteret en rottespærre eller gerne vil vide mere om rottespærring, så er du hjertens velkommen til at give os et opkald. Vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål. Vi hjælper hovedsageligt kunder i Storkøbenhavn, Glostrup og Herlev.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 04 86.  

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os