Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Stoppet faldstamme løses hurtigt med det rette udstyr

Det er ikke unormalt, at der opstår problemer med en stoppet faldstamme i danske hjem. Hvis problemet begynder at opstå, gælder det dog om at få løst det hurtigst muligt, da arbejdet med at behandle en stoppet faldstamme blot bliver mere tidskrævende, jo længere tid der går, før arbejdet påbegyndes.

Oplever du problemer med, at dine afløb ikke fungerer så godt, som de skulle, så giv os et kald. Vores dygtige medarbejdere kan hurtigt få gjort status på dit problem med en stoppet faldstamme og derefter vælge den mest effektive løsning.​

Hvordan får jeg en stoppet faldstamme?

Selvom vi har generelt set har gode afløb i de danske hjem, så kan der godt opstå problemer, hvis der skylles forkerte ting ned i afløbene. Det kan eksempelvis være madvarer, plastic, hygiejneprodukter, fedt eller lignende.

​Disse ting kan samle sig og skabe en stoppet faldstamme, hvilket er et alvorligt problem, der gerne skal løses hurtigst muligt. Du kan vide dig sikker på, at vi hos Kjær Knudsen A/S kan få vandet i en stoppet faldstamme til at løbe frit igen på ingen tid. Vi hjælper hovedsageligt kunder i Storkøbenhavn, Glostrup og Herlev.

​Ring til os

Hvis du begynder at fornemme problemer med dine afløb, så giv os et kald. Vores telefonnummer er 70 22 04 86, og vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har brug for det.  

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os