Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Stoppet køkkenvask er et problem, vi let kan løse

De fleste problemer ved en stoppet køkkenvask kan løses på egen hånd ved hjælp af diverse kemikalier, men somme tider kan det være nødvendigt at tilkalde professionel hjælp.

Du kan på kort tid få den rette behandling af dit problem af os hos Kjær Knudsen A/S. Vi har det bedste udstyr til bekæmpelse af en stoppet køkkenvask. Vi har mange års erfaring med selv de dybeste og mest omfattende stoppelser i rør, afløb og vask, så vi kan med garanti også få din køkkenvask til at virke, som den skal igen.

Et irriterende problem

Ofte kan man opleve en stoppet køkkenvask komme længe før, den rent faktisk stopper hele køkkenvasken til. Du kan eksempelvis holde øje med, om vandet forsvinder med samme hastighed som normalt. Stoppelser i rørene skyldes blandt andet madvarer, fedt og affald, som skylles ned i afløbet.

​Du kan derfor med fordel forsøge at holde disse fra at blive skyllet ned i dit afløb, hvis du vil undgå en stoppet køkkenvask.​

Vi klarer enhver stoppet køkkenvask

En stoppet køkkenvask er et problem, der skal løses hurtigst muligt. Køkkenvasken er vigtig i forbindelse med madlavning, opvask og så videre, og derfor rykker vi også hurtigt ud og ordner dit problem.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 04 86, hvis du vil komme problemet med en stoppet køkkenvask til livs. Vi leverer hovedsageligt vores services til kunder i Storkøbenhavn, Herlev og Glostrup, men giv os også gerne et kald, hvis du ikke lige bor i disse områder. 

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os