Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TV-inspektion for den rette løsning af dit kloakproblem

Det er ikke unormalt, at der opstår et problem med kloakker i Danmark. Der kan komme skader på rør, der kan komme rotter eller noget helt tredje. Det store problem er, at det kan være meget svært at behandle dit problem uden at være helt sikker på, hvad problemet består af.

Det kan vi hos Kjær Knudsen A/S heldigvis hjælpe med. Vi rykker ud til mange kunder i Storkøbenhavn, Herlev, Glostrup og omegn og laver en TV-inspektion for dem for at finde kilden til problemet med deres kloak.

Sådan foregår vores TV-inspektion

Hvis du får problemer med din kloak, så giver du os bare et kald. Så kommer vi ud til dig med vores moderne udstyr til TV-inspektion for at finde ud af, hvad der er galt. Først spuler vi kloakken igennem, så den er så ren som muligt.

Derefter går vi i gang med vores TV-inspektion. Her sender vi et kamera ned i din kloak, hvilket giver os bedre mulighed for at lokalisere det egentlige problem. Når problemet er fundet via vores TV-inspektion, kan vi hurtigt gå i gang med at behandle det.​​

Ring gerne med dine spørgsmål

Opstår der problemer med din kloak, vil du med al sandsynlighed gerne have det fikset hurtigst muligt. Derfor er vi altid klar til at rykke ud med kort varsel.

Du kan hurtigt komme i kontakt med os ved at ringe til os på 70 22 04 86. Her kan du få svar på alle dine eventuelle spørgsmål eller bestille en TV-inspektion. 

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os