Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arbejdsmiljø​ & sikkerhedspolitik

Vores medarbejdere og leverandører ved, at Kjær Knudsen A/S tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø. Det gælder både på hovedkontoret og på vores byggepladser.

Vi prioriterer ikke kun sikkerhed og psykisk arbejdsmiljø, fordi loven siger det. Vi prioriterer det, fordi medarbejderne yder deres bedste på en sikker og tryg arbejdsplads, fordi vi fastholder dygtige medarbejdere, når vi tilbyder dem optimale arbejdsbetingelser og fordi vores virksomhedsprofil bygger på faglig stolthed. Vi er ligeledes opmærksomme på, at vores kunder prioriterer, at medarbejderne tilbydes ordentlige betingelser, og at sikkerheden er i orden.

Vi tænker arbejdsmiljømæssige aspekter ind i alle arbejdsprocesser og projekter lige fra planlægning til udførelse, og med nogle af markedets bedste arbejdsmiljøforanstaltninger og tekniske hjælpemidler har vi stort fokus på nedbringelse af antallet af ulykker.

Derudover er god trivsel og livslang læring det, der gør en arbejdsplads til en attraktiv arbejdsplads. Det ved vi hos Kjær Knudsen A/S, og derfor tiltrækker vi branchens dygtigste og mest motiverede kræfter, som hver og én – fra ledelse til timelønnet medarbejder – er indstillet på at fastholde en god sikkerhedskultur og et fortsat godt arbejdsmiljø.

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Skelmarksvej 4

2605 Brøndby

Kontakt os