Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

2020

Marts 2020

Kjær Knudsen A/S har vundet nye spændende renoveringsopgaver

​Kjær Knudsen A/S er glade for at kunne lave det her positive opslag i disse ellers så tunge Corona-tider. Det er vigtigt, at vi alle arbejder videre (os der kan), så vi kan holde hjulene i gang.

​Kjær Knudsen har vundet følgende sager:

​AB GRUNDTVIGSVEJ

​Vi har skrevet kontrakt på sagen, som er en renoveringsopgave, hvor vi bl.a. skal udskifte vinduer, betonrenovere svalegange samt delvist renovere taget.

​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

​BYGHERRE: AB Grundtvigsvej

​RÅDGIVER: Art-Tek Ingeniør Rådgivning ApS

​PERIODE: April 2020 – September 2020

​ENTREPRISESUM: 9,7 mio. kr.

AB MOSENDALGÅRD

​Vi har vundet sagen, men endnu ikke skrevet kontrakt. Denne sag er også en renoveringsopgave, hvor vi bl.a. skal renovere facaderne samt udskifte vinduer.

​Andelsboligforeningen er en del af en boligbebyggelse på 6 etager, der er opført i 1930. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Julius Thomsens Plads 12-14 og Rosenørns Allé 16-18, København V. Arbejdet består af renovering af zinktage, tagpaptag, tagrender, nedløb, mansardbeklædning, vinduer og døre.

​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

​BYGHERRE: AB Mosendalgård

​RÅDGIVER: Orbicon A/S

​PERIODE: Ikke fastsat endnu

​ENTREPRISESUM: ca. 10. mio. kr. 

Vi glæder os til at komme i gang med de to renoveringsopgaver samt det kommende samarbejde med rådgiverne på sagerne.​

Marts 2020

Frederik Jaqué og Lukas Osmundsen
​– udlært tømrersvende 27.03.20

På grund af Corona-krisen har erhvervsskolerne ikke kunnet afvikle svendeprøver som planlagt, og der udstedes derfor administrative svendebreve til alle elever, der afslutter deres uddannelse den 27. marts 2020.

Det er med glæde og stolthed, at Kjær Knudsen kan meddele, at Frederik Jaqué og Lukas Osmundsen har afsluttet deres uddannelse og kan kalde sig for tømrersvende. De har begge to lagt mange kræfter i deres uddannelse og er blevet tilbudt fortsat ansættelse i Kjær Knudsen A/S.

Et kæmpe stort til lykke til dem begge.

Marts 2020​

Kjær Knudsen A/S har vundet en spændende renoveringsopgave for A/B Harrestrupgård

Opgaven består i udskiftning af ca. 2.800 m2 tag inkl. opsætning og installering af LAR-anlæg til opsamling af regnvand, samt omfugning af ca. 1.975 m2 facader.

Ejendommen, A/B Harrestrupgård, der er beliggende på hjørnet af Valby Langgade 194-210, Vigerslevvej 29 og Nakskovvej 28 i Valby, er opført i 1922-23.


​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: A/B Harrestrupgård

RÅDGIVER: Focus2 A/S

PERIODE: Marts 2020 – Oktober 2020

ENTREPRISESUM: 13,3 mio. kr.

Februar 2020​

Thorshøjgaard - Ny Pedersborg - Nyt bosted

​Kjær Knudsen A/S er blevet prækvalificeret til at byde på totalentreprisen Thorshøjgaard - Ny Pedersborg, beliggende i Ishøj. Bygherre er Landsforeningen LIVSVÆRK, der har mere end 120 års erfaring i at udvikle sociale aktiviteter og tilbud.

Ny Pedersborg er et nyt bosted på institutionen Thorshøjgaard til unge i alderen 15-30 år. Huset bliver på 710 m2, bestående af 3 sammenbyggede bygninger, hvor der er plads til 9 beboere og 6 tilknyttede medarbejdere.

Vi er stolte af at være blevet prækvalificeret til denne opgave og håber, at det er en opgave, som vi får lov til at løse.

Februar 2020​

EF GENTOFTE SØPARK

Vi er blevet indbudt til at afgive bud på hovedentreprisen EF Gentofte Søpark.

Vi er glade og stolte over, at EF Gentofte Søpark og Møgelhøj Arkitekter har indbudt os til at afgive pris på en hovedentreprise, der bl.a. indebærer tagudskiftning, altanrenovering og udskiftning af lodrette brugsvandsrør.

Kjær Knudsen A/S har flere års erfaring med lignende store tag- og facaderenoveringer, hvorfor denne sag ligger lige til højrebenet.

Vi glæder os til at regne på sagen.

2019

November 2019​

Kjær Knudsen har vundet spændende byggesag med renovering og ombygning af Andersen Hotel

​Kjær Knudsen har indgået kontrakt om renovering og ombygning af stue- og kælderetagen på Andersen Hotel, der er beliggende på hjørnet af Helgolandsgade og Istedgade, København V.

Hovedentreprisen vedrører bl.a.:

• Nyindretning af stueetage, herunder ny placering af reception, køkken, nyindretning af toiletter og etablering af ny lift.

• Sænkning af gulvniveau i kælder, understøbning af kældervægge samt nyindretning med bl.a. depot-, fitness- og teknikrum.

• Facadearbejder samt isætning af nye vinduer og udvendige døre.

ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: Absalon Hotel A/S

RÅDGIVER: Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S

PERIODE: December 2019 - April 2020

ENTREPRISESUM: 11,7 mio. kr.

​WALL OF FAME - WINNER

​​I forbindelse med vores Wall of Fame-konkurrence har ledelsen foretaget en tilfældig lodtrækning imellem alle vinderne, og præmien – et weekendophold for to – går til Thomas Hardenberg.

Stort tillykke til Thomas.

Det har været en fornøjelse at læse alle nomineringerne og mærke den anerkendelse, der er, af Kjær Knudsens medarbejderes arbejdsindsats og væremåde.

Let’s keep up the good spirit 😊

Oktober 2019​

Kian Anghaie Albiniussen er udpeget til Wall of Fame

​​Ledelsen har valgt, at den sidste vinder af Wall of Fame-konkurrencen er Kian Anghaie Albiniussen.

Jens Raun nominerede Kian til Wall of Fame, fordi han er flittig, arbejdsom og vellidt blandt kollegaer og kunder. Han er mødestabil og velforberedt, og er fagligt så dygtig, at han er blevet indstillet til deltagelse i de Lokale Mesterskaber for murere.

Kjær Knudsen A/S er stolt af at være med til at uddanne morgendagens håndværkere, og vi sætter pris på, når vores lærlinge lever op til firmaets værdier. Kian sætter en ære i at dygtiggøre sig og viser, at han brænder for sit arbejde ved altid at være velforberedt og har samtidig et behageligt væsen og en dejlig positiv indstilling.

STORT TILLYKKE til Kian som belønnes med ros, anerkendelse og muligheden for at blive årets medarbejder. Nu, hvor Wall of Fame er omme, nedsættes et udvalg, som består af en fra hver faggruppe, som udvælger årets medarbejder. Årets medarbejder belønnes med et weekendophold for 2 inkl. morgenmad og en god middag.

Kians billede har allerede været forbi en karikaturtegner, og den fine tegning pynter på Wall of Fame og er en fornøjelse at kigge på.

Den originale karikaturtegning er på vej med posten, og når den lander, vil Kian få den med hjem til evigt minde.

Tak til Kian for din altid flotte indsats.

​Nominering til Wall of Fame - ​Kian Anghaie Albiniussen

​​Jens Raun vil gerne nominere Kian Anghaie Albiniussen til Wall of Fame.

Kian er flittig, arbejdsom og vellidt blandt kollegaer og kunder. Kian kommer altid til tiden og gerne 5 min før, og når han møder, er han altid velforberedt. Han er meget populær hos svendene, der gerne vil have ham med på deres opgaver.

Kian er meget venlig - og ydmyg omkring sin egen person og altid positivt indstillet.

På grund af sine faglige kompetencer er han blevet indstillet til deltagelse i de Lokale Mesterskaber for murere.

Kians adfærd stemmer helt overens med Kjær Knudsens værdier.


​Ansvarlig - fordi Kian er pligtopfyldende og klar på dagens opgaver.


​Engageret - fordi han brænder for arbejdet og sætter en ære i at dygtiggøre sig.


​Troværdig - fordi man kan regne med Kian.

​Nominering til Wall of Fame - ​Nicklas Rosted Andersen

​​Thomas Vitting vil gerne nominere Nicklas Rosted Andersen til Wall of Fame.

Nicklas Rosted Andersen er altid klar til at tage en ekstra opgave, selv om han i forvejen har rigeligt at se til.

​Han kaster sig ud i opgaverne med krum hals, og udviser stor ansvarlighed. Han måtte for nylig rykke ud på en byggesag en sen aften/nat, da en af vores samarbejdspartnere havde misset noget tagafdækning, og regnen silede ned.

Nicklas er altid i godt humør og spreder god stemning på kontoret med sine skæve kommentarer og jordnære personlighed.

Nicklas’ adfærd stemmer helt overens med Kjær Knudsens værdier.


​Ansvarlig - fordi han stiller op nat eller dag, hvis det er nødvendigt.


​Engageret - fordi han brænder for arbejdet og ikke er for fin til selv at trække i arbejdstøjet, hvis det er påkrævet.


​Troværdig - fordi han altid er løsningsorienteret, hjælpsom, pligtopfyldende og overholder sine aftaler.

September 2019​

Rejsegilde på Ungecentralen i Telefonfabrikken

​Fredag den 20. september 2019 holdt Gladsaxe Kommune rejsegilde på Ungecentralen i Telefonfabrikken. Alle vores aktører, underentreprenører, medarbejdere i egenproduktion samt bygherres rådgivere, Lyngkilde Rådgivende Ingeniørfirma og BBP Arkitekter, var indbudt.

Bygherres repræsentant, Mariette Lykke Jensen holdt tale for de fremmødte og havde sørget for en pølsevogn, hvorfra der blev serveret lækre økologiske pølser fra Hanegal.

Ungecentralen er et kulturhus for unge i Gladsaxe Kommune, der skal etableres i en gammel telefon-fabrikshal. Der skal etableres nyt køkken, toilet og spillerum, og taget skal renoveres med ny efterisolering og tagdækning. Ombygningen indebærer også udskiftning af nye isolerede ovenlysvinduer og renovering af udearealerne. Byggeriet forventes at stå færdigt lige inden jul.

Her er lidt indtryk fra det spændende byggeri og rejsegildet

September 2019​

Kjær Knudsen har vundet spændende byggesag for AKB Hedemarken

​Som en del af udvikling af helhedsplanen for Hedemarken, har landsbyggefonden åbnet mulighed for, at der i sammenhæng med tagrenoveringen, etableres et hybridsolcelleanlæg med forhøjet ydelsesstøtte.

​Landsbyggefonden har anbefalet at der udføres et pilotprojekt på én af de 12 blokke, som kan fungere som erfaringsindsamling og kvalificere detailudformningen af det endelige udbudte projekt. Blok 12 er udpeget som pilotblok.

Hovedentreprisen vedrører tagrenovering:

• Nedrivning inkl. miljøsanering

• Fast undertag med tagpap

• Varmeisolering

• Nye tagvinduer

​Fagentreprisen

• Solceller med batteri.

ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise/Fagentreprise

BYGHERRE: Arbejdernes Kooperative Byggeforening AKB v/KAB

ARKITEKT: Arkitema Achitects

INGENIØR: NIRAS/COWI (solcelleprojekt)

OMFANG: 1.600 m2

PERIODE: September 2019 - marts 2020

ENTREPRISESUM: 5,8 mio. kr.​

September 2019​

Kjær Knudsen vinder byggesag med EF Lavendelstræde

Kjær Knudsen har vundet en hovedentreprise for EF Lavendelstræde 9-11 vedrørende montering af vinduer og yderdøre. Desuden foretages pudsreparationer og maling af facader, altangangen repareres og de gamle ventilationsanlæg på loftet nedtages og udluftningen i krybekælderen forbedres.

Hovedentreprisen udføres i samarbejde med Vagn Christensen, Rådgivende Ingeniør F.R.I.

ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: EF Lavendelstræde 9-11, 1462 København K

RÅDGIVER: Vagn Christensen, Rådgivende Ingeniør F.R.I.

OMFANG: 74 elementer

PERIODE: Oktober 2019 - juni 2020

ENTREPRISESUM: 1,7 mio. kr.

August 2019

Ina Brunebjerg er udpeget til Wall of Fame - Maj

​​Ledelsen har i maj måned udvalgt Ina Brunebjerg til Wall of Fame.

Martin Birn har indstillet Ina Brunebjerg til Wall of Fame, fordi hun er en utrolig dygtig snedker, der er vellidt af både kollegaer og kunder. Ina arbejder meget selvstændigt og løser alt til perfektion, og har en dejlig ærlig og konstruktiv måde at give feedback på. Inas væremåde passer perfekt med værdisættet her hos Kjær Knudsen A/S.

Ina har en høj grad af professionalisme og tager ansvar for de opgaver, som hun bliver tildelt. Hun har et godt og tæt forhold til en del af Kjær Knudsens faste kunder, der alle roser hende for hendes høje faglighed. Hun har om nogen forstået, at ”kunden er din løn”, og at tilfredse kunder er altafgørende for, at forretningen til stadighed kan udvikles i en positiv retning.

STORT TILLYKKE til Ina som belønnes med ros, anerkendelse og muligheden for at blive årets medarbejder. Når Wall of Fame er omme, nedsættes et udvalg, som består af en fra hver faggruppe, som udvælger årets medarbejder. Årets medarbejder belønnes med et weekendophold for 2 inkl. morgenmad og en god middag.

Inas billede har allerede været forbi en karikaturtegner – den fine tegning pynter på Wall of Fame og er en fornøjelse at kigge på 😊

Den originale karikaturtegning er på vej med posten, og når den lander vil Ina få den med hjem til evigt minde.

Tak til Ina for din altid flotte indsats.

​Maj 2019

​Nominering til Wall of Fame - Troels Jespersen

​​Brian Sand vil gerne indstille Troels Jespersen til Wall of Fame.

Troels burde for længst have været nomineret til Wall of Fame, da han helt igennem er firmaets mand. Han har et utroligt stort engagement i sit arbejde, både på byggepladsen, men også som sikkerhedsrepræsentant og i Kjær Knudsens festudvalg. Der er aldrig en finger at sætte på Troels’ arbejde, som han udfører hurtigt og i høj kvalitet.

Troels er indbegrebet af godt humør. Han har et smittende væsen, er lidt ”tosset” og samtidig utroligt seriøst. Det er en kombination, man sjældent møder på en byggeplads. Han er utroligt behagelig at arbejde sammen med og er typen, der gladeligt deler ud af sin almenviden, der er så stor, at den burde sikre ham en plads i ”Hvem vil være millionær”.

Troels’ adfærd er i fin tråd med Kjær Knudsens værdier.

Ansvarlighed - fordi han hver dag gør en forskel på byggepladsen og tager sit arbejdet utroligt seriøst.


​Engageret - fordi han går forrest og viser vejen for sine kollegaer.

Troværdighed - fordi han via sin positive og humoristiske adfærd påvirker sine omgivelser og samtidig udstråler seriøsitet. Kombinationen af hans personlighed og faglige kvalifikationer, gør Troels til en troværdig person, som de fleste ser op til.


​Brian Sand sætter stor pris på at have Troels som kollega, da hans humør og dygtighed er smittende. Det gør hverdagen lidt sjovere, når man har en kollega som Troels.

Juni 2019​

Kjær Knudsen vinder byggesag med A/B Elsabo

Kjær Knudsen har vundet en hovedentreprise for AB Elsabo vedrørende facaderenovering og udskiftning af vinduer og sålbænke på ejendommen beliggende på Sundbyvester Plads 11-15, 2300 København S.

Hovedentreprisen udføres i samarbejde med DEAS.

​​​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: AB Elsabo

RÅDGIVER: DEAS

OMFANG: 572 elementer

PERIODE: August 2019 - December 2019

ENTREPRISESUM: 5,8 mio. kr.

Maj 2019

​Nominering til Wall of Fame - Ina Brunebjerg

​Martin Birn vil gerne indstille Ina Brunebjerg til Wall of Fame.

Ina er en utrolig dygtig snedker samt en rigtig god og vellidt kollega. Hun har været en fast bestanddel af serviceafdelingen siden Kjær Knudsen startede tømrerafdelingen op i 2013, og spreder godt humør og god stemning, hvor hun kommer frem.

Når Kjær Knudsen har en rigtig vanskelig og udfordrende snedkeropgave er Ina den helt rette at sætte på opgaven, da hun løser alt til perfektion. Ina er meget selvstændig, og tager ansvar for sine opgaver. Hun har et tæt og godt forhold til en del af Kjær Knudsens faste kunder, der roser hende for hendes professionalisme og er imponerede over, hvor høj en kvalitet hun kan levere, selv om hun er hurtig. De ved, at Ina altid leverer et flot og tilfredsstillende stykke arbejde, og det er kvaliteter, som vi værdsætter hos Kjær Knudsen.

Inas adfærd er i fin tråd med Kjær Knudsens værdier.


​Ansvarlighed - fordi hun løser og tager ansvar for de opgaver hun bliver tildelt. Opgaverne bliver samtidig løst til rette tid og i rette kvalitet.

Engagement - fordi hun interesserer sig for sit fag, kollegaer og arbejdsplads som helhed. Ina kommer gerne med input til forbedringer – også på felter som normalt ligger uden for hendes arbejdsområde. Og om nogen har Ina forstået, at ”kunden er din løn”, og at tilfredse kunder er altafgørende for at forretningen til stadighed kan udvikles i en positiv retning.

Troværdighed - fordi alle altid får ærlig, konstruktiv og reel feedback fra Ina.

Martin Birn sætter stor pris på Ina og hendes adfærd. Denne adfærd har uvurderlig betydning for virksomheden generelt. Og for byggeledelsen specifikt er det bare skønt at samarbejde med Ina på de forskellige projekter, da hun altid kommer med såvel faglig kvalitet som hendes altid smittende humør. Det er en rigtig god og værdsat cocktail!​

Juni 2019​

Kjær Knudsen vinder byggesag med Ringertoften

Kjær Knudsen har vundet en hovedentreprise med Ringertoften om arbejdet med at modernisere 10 boliger på Gravervænget 11 og 13 samt Ringertoften 12, 34 og 36, 2400 København NV.

De 10 lejligheder skal totalrenoveres med bl.a. udskiftning af køkkener inkl. sanitet og hårde hvidevarer, renovering samt udvidelse af badeværelser, total el-renovering, maleristandsættelse og istandsættelse af gulve.

Juni 2019​

Lisbeth Street er udpeget til Wall of Fame - April

​​Ledelsen har i april måned udvalgt Lisbeth Street til Wall of Fame.


​Jan Bech havde indstillet Lisbeth Street til Wall of Fame på grund af hendes troværdighed, engagement og ansvarlige adfærd. Alle disse værdier passer perfekt med værdisættet her hos Kjær Knudsen A/S.


​Lisbeth styrer bogholderiet med en hård, men kærlig, hånd, hvorfor der altid er styr på tingene. Det er vigtigt i den funktion i firmaet. Samtidig er Lisbeth aldrig bange for at påtage sig nye opgaver – også selv om det måske er opgaver, der ikke traditionelt placeres i et bogholderi. Det er vigtigt for firmaet, at vi har alsidige ansatte, og det må man i den grad sige, at Lisbeth er.

STORT TILLYKKE til Lisbeth, som belønnes med ros, anerkendelse og muligheden for at blive årets medarbejder. Når Wall of Fame er omme, nedsættes et udvalg, som består af en fra hver faggruppe, som udvælger årets medarbejder. Årets medarbejder belønnes med et weekendophold for 2 inkl. morgenmad og en god middag.

Lisbeths billede har allerede været forbi en karikaturtegner, og den fine tegning pynter på Wall of Fame og er en fornøjelse at kigge på.

Den originale karikaturtegning er på vej med posten, og når den lander, vil Lisbeth få den med hjem til evigt minde.

Tak til Lisbeth for den flotte indsats.

Maj 2019

Race Event hos Power Racing Gokart Akademi​

Fredag den 10. maj 2019 blev der afholdt El Mans for Kjær Knudsens medarbejdere hos Power Racing Gokart Akademi i Herlev.

​Vi var fordelt på 6 hold med 3 medarbejdere på hvert, og efter ​90 hæsblæsende minutter kunne Team Yellow, bestående af Marcin Dobiesz, Lukas Osmundsen og Rasmus Riis Larsen, erklære sig som vindere.

​På 2. pladsen endte Team Booster, bestående af Troels Jespersen, Brian Sand og Frederik Jaqué.

​3. pladsen gik til Team Orange, bestående af Park-Len Wong, Ole Siebken og Jens Raun.

​Det var et rigtig hyggeligt arrangement, hvor der blev kæmpet indædt om æren og førstepladsen, og hvor der var tid til hygge og gode snakke undervejs.

​Se flere billeder her: Billeder fra Race Event hos Power Racing Gokart Akademi​

Maj 2019​

Martin Birn er udpeget til Wall of Fame - Marts

Ledelsen har i marts måned udvalgt Martin Birn til Wall of Fame.

Lisbeth Street har indstillet Martin til Wall of Fame, grundet hans positive indstilling, pligtopfyldende adfærd, smittende, gode humør og menneskelige overskud.

Martin Birn er en utrolig positiv og pligtopfyldende medarbejder. Han sætter en ære i at overholde sine deadlines, selv om han har travlt, og han stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre. Martin brænder for sit arbejde og sine svende og bidrager aktivt til virksomhedens udvikling og vækst. Martin har en god kombination af faglige og sociale kompetencer, som gør ham til et aktiv for Kjær Knudsen.

STORT TILLYKKE til Martin, som belønnes med ros, anerkendelse og muligheden for at blive årets medarbejder. Når Wall of Fame er omme, nedsættes et udvalg, som består af en fra hver faggruppe, som udvælger årets medarbejder. Årets medarbejder belønnes med et weekendophold for 2 inkl. morgenmad og en god middag.

Martins billede har allerede været forbi en karikaturtegner. Den fine tegning er hængt op på Wall of Fame og er en fornøjelse at kigge på. Den originale karikaturtegning er på vej med posten, og når den lander vil Martin få den med hjem til evigt minde.

13. maj 2019

I dagens tillæg til Licitationen, Andelsboligen, bringes et indlæg om Kjær Knudsens tagrenoveringssag for AB Blåmejsegården.

​Der bliver lagt vægt på de gode resultater af vores prøvecase, hvor de timelønnede er blevet involveret i indretningen af byggepladsen samt den løbende evaluering af sikkerheden og arbedsforholdene.

​Læs mere her:Licitationen - Andelsboligen

​April 2019

​Nominering til Wall of Fame - Lisbeth Street

​​Jan Bech vil gerne indstille Lisbeth Street til Wall of Fame.


​Lisbeth arbejder som bogholder hos Kjær Knudsen, hvilket i sig selv er et krævende job. Da vi blev en medarbejder mindre i administrationen, skulle der uddelegeres en del opgaver. Her fik Lisbeth blandt andet en del ekstraopgaver inden for HR, som hun har taget imod med gåpåmod og positivitet.

Lisbeth er pålideligheden selv. Hun er mødestabil, og man kan altid regne med hende. Hun holder altid, hvad hun har lovet og ofte mere til.

Lisbeth er også lidt af en ”vagthund”. Intet bogføres, hvis det ikke overholder gældende lovgivning. I forhold til lønindberetninger og lønudbetalinger er det Lisbeth, der vedholdende sørger for at det kører så godt som muligt, og at diverse fejl rettes undervejs.


​Lisbeths adfærd er i fin tråd med Kjær Knudsens værdier.

Ansvarlighed - fordi hun tager sit arbejde seriøst og ved, hvad det kræver.


​Engagement
- fordi hun yder lidt mere end, der kan forventes.


​Troværdighed
- fordi hele hendes adfærd skriger troværdighed.

Jan Bech sætter stor pris på Lisbeth, da det kræver sin ”mand” at holde styr på administrationen i en entreprenørvirksomhed. Det er ikke altid lige nemt, men Lisbeth formår at få tingene til at glide.

​April 2019

​Nominering til Wall of Fame - Martin Hansen

​Jimmy Dahl vil gerne nominere Martin Hansen.

Martin er en slider og en eminent kollega. Han har nogle fede ”cowboy-tricks” og er fra den årgang, hvor man står ”last og brast”. Martin er meget betænksom, og har et stort varmt hjerte, hvilket gør ham til en rigtig god kollega.

Martin er kendt for sit hjælpsomme og flittige væsen, og han er altid klar til at tage en ekstra tørn, hvis der er behov for det. Martin er typen, der selvstændigt tager initiativ til at få tingene til at ske.

På kontoret er vi også meget glade for at se Martin, da han altid medbringer godt humør og ofte har lækre flødeboller med.

Ovenstående passer perfekt til vores værdier hos Kjær Knudsen:


Ansvarlighed - fordi at være en god kollega og være til stede er indbegrebet af ansvarlighed.


​Engagement - fordi Martin tager initiativ og ikke bare venter til andre gør noget.


​Troværdighed - fordi Martin er en mand, der holder sit ord. 

April 2019

Svendeprøveafslutning - fredag den 29. marts 2019

​Det er med glæde og stolthed, at Kjær Knudsen kan meddele, at vores lærling Niklas Christoffer Hansen er blevet færdigudlært som murer og nu kan kalde sig svend. Niklas har knoklet for det, og det er velfortjent, at han nu har sin uddannelse.

Tillykke til Niklas med den nye titel 😊

April 2019​

Kjær Knudsen vinder byggesag med A/B Sneppebo

​I forbindelse med hovedentreprisekontrakt vedrørende A/B Sneppebo er Kjær Knudsen A/S udpeget som vinder af sagen.

Ejendommen er fra 1934 og er opført som en karré med gårdhave. Andelsboligforeningen består af 9 opgange med i alt 85 lejligheder og 3 erhvervslejeandele.

Byggesagen A/B Sneppebo omfatter udskiftning af vinduer og døre.

April 2019​

Johnny Fine er udpeget til Wall of Fame - Februar

Ledelsen har i februar måned udvalgt Johnny Fine til Wall of Fame

Thomas Vitting havde indstillet Johnny til Wall of Fame, grundet hans positive indstilling, engagement og store faglige indsigt.

Johnny er en utrolig glad, positiv og altid smilende medarbejder. Han kører fast service for Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe - herunder 10 forskellige afdelinger - hvor han er særdeles vellidt blandt både varmemestre og beboere. Hos Johnny eksisterer ”nej” ikke. Det hedder: ”Vi finder en løsning”. Derudover er han fleksibel og giver altid en ekstra hånd, hvis en kollega har brug for ham. Johnny er 64 år og still going strong.

STORT TILLYKKE til Johnny som belønnes med ros, anerkendelse og muligheden for at blive årets medarbejder. Når Wall of Fame er omme, nedsættes et udvalg, som består af en fra hver faggruppe, som udvælger årets medarbejder. Årets medarbejder belønnes med et weekendophold for 2 inkl. morgenmad og en god middag.

Johnnys billede har allerede været forbi en karikaturtegner. Den fine tegning pynter på Wall of Fame og er en fornøjelse at kigge på. Den originale karikaturtegning er på vej med posten og når den lander vil Johnny få den med hjem til evigt minde.

Tak Johnny for din flotte indsats.

​​

Marts 2019

Jimmy Dahl - 25 års jubilæum

Kjær Knudsen A/S er stolte af at kunne fortælle, at Jimmy Dahl har været ansat hos os i 25 år.

I en branche, hvor der normalt er mange jobskift, er det fantastisk, at Jimmy Dahl og Kjær Knudsen har kunnet holde sammen i 25 år. Vi er glade for den indsats, som Jimmy har leveret igennem alle årene og sætter pris på at have ham med på vores hold.

Jimmy har valgt at fejre dagen under sydlige himmelstrøg.

​Et kæmpe stort tillykke skal der lyde fra os. 

Marts 2019

​Velkommen til Nicklas Rosted Andersen

​Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til vores nye Byggeleder, Nicklas Rosted Andersen, der startede 1. marts 2019.

Nicklas har en fortid som selvstændig tømrermester, og senest har han været byggeleder hos Brudlykke A/S. Han skal i samarbejde med Martin Birn styre mindre byggesager.

Nicklas er 30 år, bor i Herlev sammen med sin kæreste og en datter på 2 år og har et barn mere på vej.

Nicklas refererer direkte til vores produktionschef, Thomas Vitting.
Nicklas kan træffes på nra@kjaerknudsen.dk eller tlf.nr: 51460111.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Nicklas, da vi er glade for at have ham på holdet.

Marts 2019

​Nominering til Wall of Fame - Marc Gerner​

​Casper Petersson vil gerne nominere Marc Gerner.

Marc er en dygtig og vellidt tømrer, som er utrolig pligtopfyldende og arbejdsom. Marc har vist sine fantastiske tømrerkundskaber på de sidste 2 tagsager. Han har nemlig været på Lersøgård og Blåmejsegården, hvor sidstnævnte afsluttes til maj. Her har Marc vist, at han nok er Danmarks hurtigste og bedste til at lægge tagbrædder på. Var der OL i denne disciplin, havde Marc vundet guldmedalje.

Marc er en del af et sjak med Brian Sand og Troels Jespersen, der ”fylder en del”, i modsætning til Marc, der er den mere stille type, som vi ofte glemmer at fremhæve. Det er derfor utroligt fedt, at vi her får muligheden for at hylde en rigtig god kollega.

Ovenstående beskrivelse af Marc passer perfekt til Kjær Knudsens værdier.

Ansvarlighed, fordi han møder frisk på job og er klar til dagens arbejde. Derudover tager han ansvar for sine egne handlinger.

Engagement, fordi han overperformer hver dag, og hele tiden vil prøve at gøre det bedre.

Troværdighed, fordi han via sit engagement og sin ansvarlige adfærd opbygger tillid til både kollegaer, kunder og virksomheden, hvilket skaber stor værdi for Kjær Knudsen som helhed.

Casper sætter stor pris på at have Marc på sin byggeplads.​

Marts 2019

Nominering til Wall of Fame - Martin Birn

Lisbeth Street vil gerne nominere Martin Birn til Wall of Fame.

Martin Birn er en utrolig positiv og pligtopfyldende medarbejder. Martins gode humør er smittende, og det er altid en fornøjelse at være i selskab med Martin, hvilket gør Martin til en fantastisk god kollega. Han overholder altid sine deadlines, selv om han har travlt og har mange bolde i luften, og har overskud til også at være noget for andre.

Martins adfærd stemmer helt overens med Kjær Knudsens værdier.

Ansvarlig, fordi Martin altid gør sit bedste for at komme i mål med sine sager, og altid stræber efter at gøre det lidt bedre. Martin tager også ansvaret, hvis noget ikke går helt så godt.

Engageret, fordi han brænder for arbejdet og føler en oprigtig tilknytning til virksomheden, og derved bidrager aktivt til virksomhedens udvikling og vækst. 

Troværdig, fordi kombinationen af Martins faglige og sociale kompetencer såsom dygtig, venlig, hjælpsom, pligtopfyldende, løsningsorienteret, nærværende, tillidsskabende gør ham utrolig pålidelig.​

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Ellekær 14

2730 Herlev

Kontakt os