Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

2020

April 2020

Kjær Knudsen har vundet en stor sag for AB Rosenlund

​Kjær Knudsen A/S har vundet en stor sag. Der er indgået kontrakt med AB Rosenlund om renovering af ejendommen, der er beliggende på Østerbrogade 88-90, København Ø. Ejendommen er opført i 1906 og består af to opgange ud mod Østerbrogade samt 7 opgange i to bygninger i et system af i alt 3 baggårde.

Hovedentreprisen vedrører bl.a.:

•Udskiftning af tag

•Udskiftning/istandsættelse af vinduer og døre

•Facaderenovering

•Nye WC/bad

•Renovering af tekniske installation og nye varmecentraler

•Etablering af tagboliger

ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: AB Rosenlund

RÅDGIVER: Gaihede A/S

PERIODE: Maj 2020 – November 2021

ENTREPRISESUM: 42,6 mio. kr.

ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: AB Lille Vibenshus

RÅDGIVER: Gaihede A/S

PERIODE: Marts 2020 – September 2020

ENTREPRISESUM: 8,1 mio. kr.​

​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: EF Lavendelstræde

RÅDGIVER: Vagn Christensen, Rådgivende Ingeniører FRI

PERIODE: Marts 2020 – August 2020

ENTREPRISESUM: 1,7 mio. kr.

April 2020

Byggeleder Casper Petersson er i fuld gang med 2 rigtigt spændende renoveringssager

​Det drejer sig om en facaderenovering og vinduesudskiftning for AB Lille Vibenshus, en flot, ældre ejendom fra 1908. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Østerbrogade og Jagtvej, lige hvor den nye metrostation er bygget.

Hovedentreprisen, der udføres i samarbejde med Gaihede A/S, udføres med respekt for godt håndværk, i tråd med de værdier, som Kjær Knudsen er bygget på. Der bliver afrenset og genskabt flotte detaljer på facaden, og i projektet, der har et højt fokus på kvalitet, er der valgt vinduer af højeste kvalitet. Entreprisen indebærer udskiftning af 180 vinduer mod gaden og renovering af ca. 1300 m2 facader. Derudover skal altandøre udskiftes, og altanværnene forhøjes.

Den anden renoveringssag udføres for EF Lavendelstræde i samarbejde med Vagn Christensen, Rådgivende Ingeniører FRI. Bygningen er en hyggelig, ældre ejendom fra 1799, der er bygget for tobaksspinder Niels P. Fielsted. Ejendommen, med de charmerende skævheder, er beliggende i Lavendelstræde, der er en stemningsfuld og relativt rolig gade, der forbinder Kattesundet med Rådhuspladsen.

Kjær Knudsen skal montere 75 nye vinduer og yderdøre i ejendommen. Desuden foretages pudsreparationer og maling af 680 m2 facader. Altangangen repareres, gamle ventilationsanlæg på loft nedtages og udluftning af krybekælder forbedres.

I forlængelse af denne hovedentreprise skal vi totalrenovere en lejlighed for en beboer i ejendommen.

Marts 2020

Kjær Knudsen A/S har vundet nye spændende renoveringsopgaver

​Kjær Knudsen A/S er glade for at kunne lave det her positive opslag i disse ellers så tunge Corona-tider. Det er vigtigt, at vi alle arbejder videre (os der kan), så vi kan holde hjulene i gang.

​Kjær Knudsen har vundet følgende sager:

​AB GRUNDTVIGSVEJ

​Vi har skrevet kontrakt på sagen, som er en renoveringsopgave, hvor vi bl.a. skal udskifte vinduer, betonrenovere svalegange samt delvist renovere taget.

​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

​BYGHERRE: AB Grundtvigsvej

​RÅDGIVER: Art-Tek Ingeniør Rådgivning ApS

​PERIODE: April 2020 – September 2020

​ENTREPRISESUM: 9,7 mio. kr.

AB MOSENDALGÅRD

​Vi har vundet sagen, men endnu ikke skrevet kontrakt. Denne sag er også en renoveringsopgave, hvor vi bl.a. skal renovere facaderne samt udskifte vinduer.

​Andelsboligforeningen er en del af en boligbebyggelse på 6 etager, der er opført i 1930. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Julius Thomsens Plads 12-14 og Rosenørns Allé 16-18, København V. Arbejdet består af renovering af zinktage, tagpaptag, tagrender, nedløb, mansardbeklædning, vinduer og døre.

​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

​BYGHERRE: AB Mosendalgård

​RÅDGIVER: Orbicon A/S

​PERIODE: Ikke fastsat endnu

​ENTREPRISESUM: ca. 10. mio. kr. 

Vi glæder os til at komme i gang med de to renoveringsopgaver samt det kommende samarbejde med rådgiverne på sagerne.​

Marts 2020

Frederik Jaqué og Lukas Osmundsen
​– udlært tømrersvende 27.03.20

På grund af Corona-krisen har erhvervsskolerne ikke kunnet afvikle svendeprøver som planlagt, og der udstedes derfor administrative svendebreve til alle elever, der afslutter deres uddannelse den 27. marts 2020.

Det er med glæde og stolthed, at Kjær Knudsen kan meddele, at Frederik Jaqué og Lukas Osmundsen har afsluttet deres uddannelse og kan kalde sig for tømrersvende. De har begge to lagt mange kræfter i deres uddannelse og er blevet tilbudt fortsat ansættelse i Kjær Knudsen A/S.

Et kæmpe stort til lykke til dem begge.

Marts 2020​

Kjær Knudsen A/S har vundet en spændende renoveringsopgave for A/B Harrestrupgård

Opgaven består i udskiftning af ca. 2.800 m2 tag inkl. opsætning og installering af LAR-anlæg til opsamling af regnvand, samt omfugning af ca. 1.975 m2 facader.

Ejendommen, A/B Harrestrupgård, der er beliggende på hjørnet af Valby Langgade 194-210, Vigerslevvej 29 og Nakskovvej 28 i Valby, er opført i 1922-23.


​ENTREPRISEFORM: Hovedentreprise

BYGHERRE: A/B Harrestrupgård

RÅDGIVER: Focus2 A/S

PERIODE: Marts 2020 – Oktober 2020

ENTREPRISESUM: 13,3 mio. kr.

Februar 2020​

Thorshøjgaard - Ny Pedersborg - Nyt bosted

​Kjær Knudsen A/S er blevet prækvalificeret til at byde på totalentreprisen Thorshøjgaard - Ny Pedersborg, beliggende i Ishøj. Bygherre er Landsforeningen LIVSVÆRK, der har mere end 120 års erfaring i at udvikle sociale aktiviteter og tilbud.

Ny Pedersborg er et nyt bosted på institutionen Thorshøjgaard til unge i alderen 15-30 år. Huset bliver på 710 m2, bestående af 3 sammenbyggede bygninger, hvor der er plads til 9 beboere og 6 tilknyttede medarbejdere.

Vi er stolte af at være blevet prækvalificeret til denne opgave og håber, at det er en opgave, som vi får lov til at løse.

Februar 2020​

EF GENTOFTE SØPARK

Vi er blevet indbudt til at afgive bud på hovedentreprisen EF Gentofte Søpark.

Vi er glade og stolte over, at EF Gentofte Søpark og Møgelhøj Arkitekter har indbudt os til at afgive pris på en hovedentreprise, der bl.a. indebærer tagudskiftning, altanrenovering og udskiftning af lodrette brugsvandsrør.

Kjær Knudsen A/S har flere års erfaring med lignende store tag- og facaderenoveringer, hvorfor denne sag ligger lige til højrebenet.

Vi glæder os til at regne på sagen.

Firmanavn & CVR​

Kjær Knudsen A/S

CVR: 32155499

Adresse

Skelmarksvej 4

2605 Brøndby

Kontakt os